Nejširší nabídka barev samolepek na zeď

Nálepky na zeď

Barvy jsou energií života. Pokud máte už svého favorita v podobě samolepky na stěnu a teď jste u kroku, kdy vybíráte barvu, určitě si dejte záležet a nechte si čas. Na našem eshopu najdete velké množství barev od bílé po černou.

Nezapomeňte, že každá barva má svůj význam. Bílá je barvou naděje, čistoty, velkého stylu, černá zase probouzí tajemnou, je stylová také, ale zkrátka jinak. Žlutá dokáže povzbudit a potěšit, možná i rozesmát, oranžová má v sobě energii, zelená zase tolik potřebný klid a harmonii. Modrá působí vyrovnaně, dokáže probudit naše sny, červená vždycky byla a bude barvou lásky, taktéž růžová, ta značí počínající lásku. Fialová v sobě skrývá kouzlo, hnědá uzemňuje a šedivá občas působí chladně. Avšak každá barva ve správné kombinaci dokáže mnohé.

Pokud si nejste jisti, která by se k jaké hodila a co víc, k vašemu tónu malby, nechte si radši poradit. Klidně nám můžete napsat na email: info@nalepte.cz. Rádi vám poradíme nebo pokud budete chtít, můžeme vám poslat i vzorečky různých odstínů, nad kterými si lámete hlavu. Ať zkrátka vyberete správně.


Vyberte si svou samolepku na zeď


Další články